top of page

Woninginrichting aan huis

Heb je net een nieuwe woning gekocht of ga je een huidige woning verbouwen? Ben je uitgekeken op je meubels en zou je graag nieuwe willen aanschaffen? Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken? 

Ontwerpstudio DH kan je helpen met al je vragen en het maken van de keuzes. Wij kunnen je helpen met het creëren van jouw perfecte wooninrichting. 

Hoe? 

Tijdens een interieuradvies aan huis gaan wij samen aan de slag met de woonvragen die je hebt. Het kan gaan om een aantal kleine vragen of een compleet ontwerp, voor één of meerdere ruimtes. Je kan vragen stellen over o.a. kleurgebruik, indeling, meubelkeuze, verlichting en raamdecoratie. 

Na het advies kan het zijn dat wij nog een aantal vragen/ het complete ontwerp uitwerken op kantoor. Hierbij maken wij een presentatie met een moodboard, de verschillende kleuren en materialen en voorstellen van o.a. meubels, verlichting, accessoires. Het is maar net welke vraag gesteld wordt. Als dit klaar is, komen we graag langs om het te presenteren. Het is op dat moment mogelijk om direct vragen te stellen, of dit op een later moment te doen via de mail. 

Een aanpassingsronde zal dan nog plaatsvinden, dit om de perfecte inrichting te creëren. Tenslotte moet je er zelf in gaan wonen. 

moodboard-woninginrichtingaanhuis.png

De uitvoering van het advies

Als het advies afgerond is, komen we bij de volgende fase: de uitvoering. 

Wij kunnen je helpen om je volledig te ontzorgen in het project, mocht dit de wens zijn. Ontwerpstudio DH werkt samen met een vaste club uitvoerders, en heeft voor elke vraag wel een oplossing. Van het laten leggen van de vloer tot een maatwerk meubels, en van het schilderen tot het plaatsen van raamdecoratie. 

Daarnaast kunnen wij helpen met het aanschaffen van de producten/ meubels. 

Interieuradvies voor bedrijven

Voor bedrijven is het steeds belangrijker hoe hun ruimte eruit ziet. Het is tegenwoordig niet alleen een visitekaartje, maar ook een plek waar hun werknemers zich fijn en thuis moeten kunnen voelen. 

Wij kijken altijd goed naar de stijl en sfeer van het bedrijf, en proberen dit terug te laten komen in het interieur. Om daarbij de klant niet te vergeten. Wat is de doelgroep, en hoe kunnen wij ze aanspreken? Vanuit een goed concept, word een ontwerp gemaakt. 

 

Wil je graag een afspraak maken voor een interieuradvies aan huis? Neem contact met ons op!

indelinginterieuradvies.png
bottom of page