top of page
IMG_6898.jpg

TUINONTWERPEN

Tuinen zijn het verlengde van het interieur, en kunnen dus niet ontbreken. Wij nemen de tuin dan ook graag mee, om er een geheel van te maken. Van ontwerp tot aan de uitvoering, wij kunnen zorgen voor het hele traject. 

Vrijstaande woning - Eemnes

De klanten hebben een vrije kavel gekocht en de woning was al helemaal uitgedacht. Maar dan de tuin nog. Door middel van het tuinontwerp in 3D hebben ze een duidelijk beeld van wat het eindresultaat zou zijn. Een fijne plek met uitzicht op weilanden, een veranda om in te zitten met slechter weer en een groot terras om o.a. gezellig te bbq'en! 

Grachtenpand - Amsterdam 

Een ontzettend fijne plek in het midden van het centrum, maar het was wel een beetje verwaarloosd. Er was al jaren niks meer aan gedaan, tijd om er dus de perfecte tuin voor de maken. Een combi van 2 terrassen, een stukje gras om op te spelen of om bijv. yoga te doen, en wat groen, maar ook weer niet te veel. Missie geslaagd!

Tussenwoning - Eemnes

Deze tuin is niet perse groot, maar de klanten hadden veel dingen op het wensenlijstje staan. Een terras om te relaxen, een terras voor de eettafel, een waterelement en het liefst nog een zit om de krant te lezen in de ochtend. Al deze aspecten hebben wij weten te samenvoegen in dit ontwerp. 

Twee-onder-één-kap woning - Eemnes

Strak, modern, zwart-wit en beton. Dat past goed bij deze klant en bij het interieur van de woning. De tuin moest echt het verlengde worden van binnen, een extra ruimte. Een plek waar kan genoten worden van het mooie weer, en als het wat minder is, ook, lekker in de veranda. 

Twee-onder-één kap - voortuin Blaricum

Bij deze sfeervolle woning kon de voortuin wel een opknapbeurt gebruiken. Nadat het ontwerp was gemaakt, hebben we ook de uitvoering ervan gedaan. Tijd om ervan te genieten.