top of page

TUINONTWERP

De tuin is voor velen een belangrijke plek. Een plek om onder andere te genieten en te relaxen. Daarnaast is het verlengde van de leefruimte in je huis, en dus moet dit goed aansluiten bij je eigen stijl, de stijl van de woning en bij je wensen! Voor het aanleggen van de tuin kan dan ook een goed tuinontwerp niet ontbreken. 

moodboardtuin.jpg

Wij kunnen je helpen met het gehele traject, van ontwerp tot uitvoering. Allereerst beginnen we met een intakegesprek en luisteren we goed naar je wensen. Wil je graag meerdere terrassen? Heb je groene vingers? Moet er een plek komen voor de kids om te spelen? Heb je al een voorkeur voor materialen? En noem het maar op! 

Met alle informatie gaan we aan de slag met het ontwerp. We zoeken alle materialen uit die goed bij elkaar passen, kijken naar de juiste indeling, maken het lichtplan en beplantingsplan en kunnen het naast een plattegrond ook nog extra uitwerken in 3D (mocht dit gewenst zijn). 

Wil je vervolgens het ontwerp laten uitvoeren, ook hierbij kunnen we helpen! Door het gehele traject te begeleiden heb je maar één aanspreekpunt en proberen we je zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Offerte aanvragen

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om je wensen te bespreken! 

 

Selecteer:

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je aanvraag!

Tuincentrum
bottom of page