top of page

VERGADEREN/ CURSUSSEN/ WERKEN

Ben je op zoek naar een inspirerende, fijne ruimte voor een vergadering, cursus of een werkplek buiten de deur? Onze ruimte in Blaricum is ideaal hiervoor! De ruimte beschikt over een vergadertafel voor max. 8 personen, en er zijn 2 bureau's aanwezig. Doordat er een pantry aanwezig is, ben je de gehele dag voorzien van koffie, thee en water. Wil je de gehele dag verzorgd hebben? Ook dat kan! Afhankelijk van de wensen kunnen wij jullie ontzorgen met de lunch/ hapjes. 

Wil je graag een datum reserveren of heb je vragen? Stuur ons dan een mail, en we nemen zo snel mogelijk contact met je! 

Omschrijving & tarieven 

Geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops, coachingsessies en cursussen. De ruimte heeft een grootte van ± 45m2 en is geschikt voor max. 8 personen. Het beschikt over een pantry (met koffieapparaat, kokendwaterkraan en koelkast), WiFi, airconditioning, toilet en een flip-over. 

Tarieven (alle prijzen zijn excl. BTW)

Per dagdeel - € 195,- (08.00-13.00 uur of 13.00-18.00 uur)

Per dag - € 325,-

Deze prijzen zijn incl. koffie, thee en water. 

Er zijn diverse cateringmogelijkheden beschikbaar. Denk aan zoetigheid, lunch of borrelhapjes. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Wil je meerdere dagen reserveren of andere tijden? Er is van alles mogelijk in overleg. Bel of mail ons om antwoorden te krijgen op je vragen. 

bottom of page