top of page

Trend van 2022: Nude tinten

Nude tinten zijn momenteel een bekende trend. Champagne, oudroze, zand, beige en taupe zijn kleuren die je nu veel tegen komt in het interieur. Nude kleuren vormen de basis van een rustige en zachte look. Deze neutrale kleuren creëren dan ook een warme sfeer en een heerlijke plek om echt thuis te komen.
Nude tinten in je interieur

Nude is eigenlijk geen kleur. Nude op ze Nederlands betekent naakt en staat eigenlijk voor de kleur van de huid. Het is dus eigenlijk een verzameling van allemaal verschillende huidskleuren. Licht roze, beige, taupe, lichtbruin, grijs en créme wit vallen allemaal onder de term nude. Nude heeft dan ook een ruim kleurenpalet. Van licht wit tot donker taupe. Zo is er altijd wel een nude tint passend bij uw interieur.


Nude als basis kleur

Nude is in principe tijdloos. Je kan het namelijk gewoon tijdloos combineren. Om die reden vormt dit dus ook een basis in je huis. Door nude tinten op de muur te brengen kun je juist weer spelen met kleuren van meubels en accessoires. Het makkelijke eraan is dat je daarom ook sneller de setting verandert zonder dat je de muren weer moet verven. De basis kan hetzelfde blijven, maar toch kan je het een make-over geven op een eenvoudige manier! Koop andere kussens, verander de decoratie aan je wand of kies eens voor andere eetkamerstoelen.Mixen van nude

Mix jouw favo nude kleuren met natuurlijke materialen. Daarmee creëer je een fris interieur waarbij nude de hoofdrol speelt. Zo kan je het met donkere tinten combineren voor een chique look maar met materialen zoals bamboe, hout en linnen geeft net even de touch met een natuurlijke mix. Maar je kan ook voor een wat zomerse vibe gaan in de ruimte door een licht roze kleur toe te voegen.


Voor hulp om die nude tinten tot leven te wekken samen met meubels en accessoires, kunnen wij je natuurlijk helpen! Dan creëren wij samen de basis van jou ruimte.


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page