top of page

10 redenen waarom interieuradvies een goede investering is

Veel mensen zullen zich afvragen of ze een interieuradvies wel nodig hebben? Is het niet zonde van het geld, wat we ook aan nieuwe meubels kunnen uitgeven bijvoorbeeld? We redden het zelf wel, denken ze dan.

Ik weet zeker dat het een goede investering is, maar hoe kan ik jou overtuigen? Of is het je partner die er nog over twijfelt? Daarom geef ik je 10 redenen waarom interieuradvies een goede investering is en zeker niet zonde van je geld.


Het scheelt miskopen

Met een advies word goed gekeken naar de woning, de indeling, jouw/ jullie wensen en een bijpassende stijl. Om van tevoren al een beeld te krijgen van hoe het gaat worden, kan je gericht inkopen doen. Zo kies je sneller voor een goede kleur op de muur en hoef je het na een tijd niet weer opnieuw te doen omdat de kleur te past. Ook koop je niet een bank die te groot is voor de ruimte. Uiteindelijk kan het je dus geld schelen.

Je kan sparren met iemand

Je hebt al verschillende ideeën voor ogen maar vind het toch nog lastig om dit voor je te zien of om te bepalen of het ook echt goede ideeën zijn. Daarom is een interieuradvies een goed moment om lekker te sparren met de interieurstyliste.


Het geeft rust

Om naar een weloverwogen eindresultaat te werken, geeft jou een hoop rust. Je weet dat het goed gaat komen en hoeven jij en je partner er niet meer over na te denken meer. En uiteindelijk bij het eindresultaat is je thuis een plek waar je tot rust komt.


Een frisse, andere kijk

Een interieurstyliste kijkt met een andere, frisse blik naar jouw interieur. Ze kan voor jou out of the box denken, en komt aan met creatieve ideeën waar jij nooit op zou komen.


Goede basis om mee aan de slag te gaan

Een goede basis voor je interieur is een belangrijk aspect. Dit gaat o.a. om de vloer, wandafwerking, keuken en verlichting. Het is dan ook belangrijk dat je dit over 10 jaar nog steeds mooi vindt. Als dit goed is, kan je voor de rest met je meubilair alle kanten op.


Optimale benutting van de ruimte

Elk hoekje word goed bekeken en gekeken of deze op een goede manier ingevuld kan worden. Ook wat betreft de verhoudingen van de meubels ten opzichte van de ruimte is een belangrijk punt waar goed rekening mee moet worden gehouden.


Scheelt keuzestress

Tegenwoordig is het aanbod van interieurproducten enorm groot. Hoeveel verschillende soorten banken zijn er wel niet te koop? Dan heb je nog niet gesproken over lampen of gordijnen? Iets om helemaal gestresst van te raken als je er zelf niet thuis in bent. Doordat de interieurstyliste met je meedenkt met alles, zal zij al een selectie maken van mooie producten en scheelt jou veel zoekwerk.

Beeld van Inrichting-huis


Scheelt veel tijd, oftewel je hebt extra vrije tijd

Zoals ik hier boven noem, word er door de interieurstyliste een selectie gemaakt van producten. Dit scheelt jou een hoop tijd doorbrengen in interieurwinkels of het online zoeken naar de perfecte producten voor jullie. Deze tijd kan je beter gebruiken om leuke dingen te doen met het gezin, familie of vrienden.


Creëert een echt thuisgevoel

Na de uitvoering van het advies heb je een echt thuisgevoel gekregen. Het past helemaal bij jullie omdat er naar jullie leefstijl, wensen en persoonlijke karakter wordt gekeken. Het zorgt ervoor dat het een veilige thuisbasis vormt voor jou en je gezin.


Een resultaat zoals je het in je hoofd hebt

Veel mensen hebben al een beeld in hoe hoofd hoe ze het graag willen hebben, of in ieder geval welke stijl. Maar hoe ga ik er dan voor zorgen dat het in het echt ook echt zo wordt? Daarom is een interieuradvies ook perfect voor jou. Geef zoveel mogelijk informatie aan de interieurstyliste, dat is dan heel belangrijk.


Heb je na het lezen van deze blog interesse in een interieuradvies? Neem contact met mij op en vraag naar de beste mogelijkheid voor jouw vragen.


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page