top of page

Interieuradvies & ontwerp

Veel mensen worstelen met de inrichting van hun huis. Dit kan te maken hebben met de verlichting, kleuren, indeling of het totaalplaatje van de woning. Daarnaast komen er bij het verbouwen of nieuwbouwen van uw woning veel keuzes kijken. Door het brede aanbod op de markt kunt u het overzicht al snel kwijtraken waardoor er keuzestress kan ontstaan. Ik help u graag om uw huis meer persoonlijkheid te geven, keuzestress te verminderen door met u mee te denken en het assortiment op uw wensen aan te passen en van uw huis een thuis te maken. Uw interieur is immers een weerspiegeling van uw karakter.

Ik help u graag door een passend advies te geven die past bij uw situatie. Uw huis als weerspiegeling van uw karakter, een huis waarin u zich thuis voelt en wat past bij uw persoonlijkheid. Een advies gemaakt voor ieder budget. Voor de particulier, maar ook voor de zakelijke klant.

Een juist kleurpalet ontstaat natuurlijk door een mooie kleurcombinatie op de muren, maar ook door de juiste behangkeuze, meubelstoffering, gordijnen, daglicht en woonaccessoires.

Een juist kleurpalet ontstaat natuurlijk door een mooie kleurcombinatie op de muren, maar ook door de juiste behangkeuze, meubelstoffering, gordijnen, daglicht en woonaccessoires.

01

Totaal

ontwerp

Alle aspecten binnen het interieur komen bij een totaaladvies aan bod, en ook wordt alles in 3D voor u gevisualiseerd om een extra goed beeld te krijgen hoe het gaat worden. 

02

Interieur

advies aan huis

Vind je het lastig om te beginnen, maar veels te leuk om zelf alles uit te zoeken? Met dit advies wordt de sfeer en kleuren bepaald, maar kan je verder zelf mee aan de slag.

03

Kleuradvies

Een juist kleurpalet ontstaat natuurlijk door een mooie kleurcombinatie op de muren, maar ook door de juiste behangkeuze, meubelstoffering, gordijnen, daglicht en woonaccessoires.

04

Online 

interieuradvies

Ga je verhuizen of wil je je interieur een make-over geven? Wil je het liefst advies op afstand, vanwege gebrek aan tijd of gezien de situatie? Dat kan! 

Klik hier. 

Werkwijze

Elk advies is anders. Ik kijk vooral naar de wensen en vragen van jouw als klant, om daar vervolgens een passend advies bij te maken. Ik werk met 3 soorten adviezen: 

  • Advies aan huis: ik kom bij je langs met diverse stalen/ materialen en geef je direct advies. Je betaalt hiervoor per uur. Na het advies kan ik alles voor je uitwerken zodat je een duidelijk overzicht hebt van wat we hebben besproken. Dit kan ook fijn zijn om te sparren als u zelf al goede ideeën heeft. 

  • Online advies: Als u een aantal vragen heeft, en ik kan er mee aan de slag door middel van goede foto's en informatie, dan kan ik een online advies doen. Ik stuur je dan mijn advies mee, met diverse kleuren, meubels, verlichting, dat wat nodig is. 

  • Groter advies: Kom je er zelf niet uit, en wil je een plan laten maken door mij? Dit kan op het gebied van indeling, verlichting, kleur- en materialenplan, meubelplan, accessoires, of een combinatie van meerdere aspecten. Dan is mijn werkwijze als volgt: 

Intake

We bespreken jou woonwensen en bekijken de ruimtes. Gaat het om een totaalontwerp, of heeft u een aantal losse vragen? Op de intake baseren we de prijs van onze werkzaamheden. 

Ontwerpfase

We gaan ermee aan de slag. In de vorm van een moodboard, presentatie en/of 3D-visualisatie. Afhankelijk van de wensen.

Presenteren

Het advies wordt bij u thuis gepresenteerd. Dit doe ik met een digitale presentatie en kleur- en materiaalstalen. 

Aanpassen

Belangrijk is dat u zich helemaal kan vinden in het plan. In deze fase passen wij een aantal objecten aan waar u graag een alternatief voor ziet. Uiteindelijk is het uw woning en uw smaak. 

Uitvoeren

Met de shopping list kunt u aan de slag met het plan, of kunt u het laten doen door ons voor een meerprijs. 

indeling plattegrond voor inrichting nieuwbouwwoning
De eerste stap naar jouw droomhuis

Laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk op om jouw wensen te bespreken. 

Welke tijd mogen we bellen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page