interieuradvies.png

PROJECTEN

We hebben al veel leuke interieurontwerpen mogen maken! We kunnen ze natuurlijk niet allemaal laten zien, dus hierbij een greep uit ons werk. 

Familie huis - Den Dolder

Warme tinten, sfeervol, knus en een stoer contrast konden niet ontbreken in dit ontwerp. Mijn klanten hadden deze termen al meerdere keren laten vallen. Voor hun nieuwe woning hebben we een totaalontwerp gemaakt. De woning heeft een nieuwe indeling gekregen, en we hebben een aantal maatwerk meubels in geplaatst. 

Hoekwoning - Zeewolde

Voor een hoekwoning in Zeewolde hebben we een totaalontwerp gemaakt. De indeling van de keuken en de vloer was al gekozen, verder nog niets. Een mix van materialen en lichte tinten zorgen voor een serene eenheid in het interieur. 

Slaapkamer - Eemnes

Een slaapkamer in een oude boerderij had een make-over nodig. De klant wilde vooral een warme uitstraling, met aardse tinten en natuurlijke materialen. In het ontwerp komen een aantal aspecten terug uit de boerderij, zodat het nog in het geheel past. 

Keuken & badkamerontwerp - Laren

Het kopen van een nieuwe badkamer of keuken is niet zomaar iets. Dit stel uit Laren wilde daarom ook graag dat wij een ontwerp ervoor maakte. Ook omdat de ruimte beperkte was en in de badkamer een schuine wand heeft.