top of page
interieuradvies.png

PROJECTEN

We hebben al veel leuke interieurontwerpen mogen maken! We kunnen ze natuurlijk niet allemaal laten zien, dus hierbij een greep uit ons werk. 

Zolder - Weespersluis

De zolder werkt voornamelijk gebruikt als opslag, terwijl het zo'n fijne ruimte is door de hoogte! De klanten wilde graag zelf op zolder slapen, maar hoe moest het eruit komen te zien? Met het ontwerp wilde ik een warme sfeer creëren, i.c.m. natuurlijke en zachte materialen. Een plek waar ze zich echt kunnen terugtrekken en tot rust kunnen komen! 

Tussenwoning - Rotterdam

Voor een tussenwoning in Rotterdam ben ik aan de slag gegaan met o.a. de zithoek en het eetgedeelte. Rustig en licht waren 2 belangrijke woorden waar het ontwerp aan moest voldoen. Door een combinatie van verschillende materialen en natuurlijke tinten, en lichte pastelkleuren, vormt het een mooi geheel waar de klant zich helemaal senang in voelt! 

Familie huis - Den Dolder

Warme tinten, sfeervol, knus en een stoer contrast konden niet ontbreken in dit ontwerp. Mijn klanten hadden deze termen al meerdere keren laten vallen. Voor hun nieuwe woning hebben we een totaalontwerp gemaakt. De woning heeft een nieuwe indeling gekregen, en we hebben een aantal maatwerk meubels in geplaatst. 

Hoekwoning - Zeewolde

Voor een hoekwoning in Zeewolde hebben we een totaalontwerp gemaakt. De indeling van de keuken en de vloer was al gekozen, verder nog niets. Een mix van materialen en lichte tinten zorgen voor een serene eenheid in het interieur. 

Slaapkamer - Eemnes

Een slaapkamer in een oude boerderij had een make-over nodig. De klant wilde vooral een warme uitstraling, met aardse tinten en natuurlijke materialen. In het ontwerp komen een aantal aspecten terug uit de boerderij, zodat het nog in het geheel past.