top of page
materialen-interieurontwerp_edited.jpg

INTERIEURONTWERP

Veel mensen worstelen met de inrichting van hun huis. Bij verbouwen, verhuizen of een nieuwbouwwoning komen veel keuzes kijken. Door het brede aanbod op de markt kunt u al snel het overzicht kwijtraken, of niet weten welke stijl u het mooist vind. Ik help u bij het maken van de juiste keuzes, om uw huis meer persoonlijkheid te geven en om van uw huis uw thuis te maken. Klik hier voor meer info en over mijn werkwijze. 

Adviezen

Totaaladvies
01

Alle aspecten binnen het interieur komen bij een totaaladvies aan bod, en ook wordt alles in 3D voor u gevisualiseerd om een extra goed beeld te krijgen hoe het gaat worden. 

- Intakegesprek 

- Twee moodboardopties & 3 indelingsopties 

- Definitieve moodboard + kleurenplan

- Definitieve plattegrond met indeling 

- Lichtplan met advies armaturen

- Advies van stoffering, meubels en armaturen 

- Ontwerp maatwerk (waar mogelijk)

- 3D visualisaties van de gehele ruimte 

- Shoppinglist 

- Presentatie 

- Feedback ronde 

Optioneel: uitvoering + bestellen  en leveren producten 

02

Interieuradvies aan huis

Heb je maar een aantal interieurvragen en wil je graag dat ik langskom? Dat kan! Met diverse stalen en producten kan ik langskomen en krijg je met kleine aanpassingen al een groot resultaat! 

04

Kleuradvies

Kleur kan zorgen voor zoveel sfeer. Past een combinatie van verschillende kleuren goed bij je, of ben je meer van wat lichtere ton-sur-ton kleuren? 

03

Indelingsplan

Met de juiste indeling die passen bij de ruimte en je leefstijl kan je zelf aan de slag met het kiezen van de meubels en kleuren. Ook help ik mee om eens out of the box te denken, er zijn altijd meerdere mogelijkheden. 

05

Lichtplan

Verlichting is een lastig aspect in het interieur. Dat wil alleen niet zeggen dat het niet belangrijk is, het is vaak één van de eerste dingen waar je aan moet denken.

Passen de standaard adviezen niet bij jouw situatie of wensen? Of heb je een andere (interieur) vraag? 

indelingnieuwbouwwoning.jpg
PHOTO-2022-02-10-14-12-51.jpg

Werkwijze

van het totaalontwerp

Intake
& offerte

Met de intake probeer ik zo goed mogelijk alle informatie op te slaan die ik van je krijg. Zo kan ik het beste een beeld krijgen van de wensen! 

Twee moodboard &
2 indelingsopties

Er zijn meerdere opties, en ik wil je graag een keuze geven! Na de definitieve keuze ga ik aan de slag met het totaalontwerp.

Uitwerken 
totaalontwerp

Alles ga ik uitwerken in een totaalontwerp, van meubels tot verlichting, en van kleuren tot accessoires. Alles tot in detail uitgezocht. 

Presenteren & 
feedbackronde

Het ontwerp presenteer ik samen met stalen, en na de presentatie is er nog de mogelijkheid voor 1 aanpas ronde. 

Modern kantoor

Zakelijk advies? 

Wil je graag je werkplek/ kantoor of andere ruimte aanpakken? Ook dat kan! Neem contact met ons op, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

bottom of page