top of page

DESIGN IS THINKING MADE VISUAL

- Saul Bass

Digitaal en analoog

Grafisch 
ontwerp

Grafische uitingen zijn een belangrijk onderdeel van een eerste kennismaking met een (potentiële) klant. Belangrijk om met een vernieuwend en creatief ontwerp uw boodschap en identiteit over te brengen naar de klant. 

Logo | Huisstijl 

Een goede huisstijl is representatief voor de persoonlijkheid van uw bedrijf. Denk aan toegepaste kleuren, typografie, stijlelementen. Daarbij kan een goed logo niet ontbreken, deze moet goed passen bij het bedrijf en moet zorgen voor een goede eerste indruk. 

2

Social media content 

Social media kan niet ontbreken voor jouw bedrijf. Door te starten met een goed plan, wat betreft kwaliteit en kwantiteit van de posts, kan je beter je doelgroep bereiken, interesseren en informeren. Wij helpen met het maken van social media plan en de uitvoering ervan. 

3

Drukwerk

Van brochures tot aan flyers en van posters tot kaarten/ uitnodigingen. Drukwerk kunnen verschillende doelen hebben en wij kunnen je helpen met het behalen van deze doelen (denk o.a aan meer naamsbekendheid, vergroten van de omzet)

4

Digitale ontwerpen

Online kunnen we tegenwoordig niet meer wegdenken en is belangrijk in de marketing voor je bedrijf. Wij kunnen helpen met het maken van posts voor social media, online uitingen en het ontwerp voor je (nieuwe) website. 

5

Speciale wensen?

Wilt u iets anders laten ontwerpen? Neem contact met ons op en we laten weten wat wij voor uw kunnen betekenen. 

Elke opdracht is anders, daarom werk ik niet met vaste prijzen. Wil je graag een prijs ontvangen, stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op met de offerte! 

bottom of page